Kalenterin päällä silmälasit ja museokortti. Kalenterissa varaus porukalla Ateneumiin.

Museokortti etuhintaan ryhmille

Palkitse työntekijäsi kulttuurilahjalla ja järjestä virkistyspäivä Ateneumissa!

taide-elämys Ateneumissa kaupan päälle! 

Osta Museokortit tarjoushintaan koko porukalle 68 € /kpl ja polkaise vuoden kulttuuriseikkailu käyntiin Ateneumista. Museokortti ja Ateneum tarjoavat ryhmille ja yritysasiakkaille syyskauden huippuedun: kun tilaatte vähintään 30 Museokorttia, saatte kortit tarjoushintaan 68 €/kpl* ja Ateneumin näyttelyintron tai etäopastuksen kaupan päälle.  Edun arvo on 150-170 € / 30 hlö. Introlle osallistujien tulee ostaa Ateneumin sisäänpääsylippu, esimerkiksi Museokortilla.  

 Tarjous voimassa 1.9.–29.10.2021 tehdyillä Museokortti-yritystilauksilla.  

*Uuden Museokortin normaalihinta: 72 €. 

Ateneumin opastusetu

Näyttelyintro: Suomen taiteen tarina

Yleisöjohdanto Tove Jansson -näyttelyyn 2014.

Näyttelyintrolla opas johdattaa kävijät Suomen taiteen tarinan maailmaan runsaan kuvaesityksen kautta. Suositulla näyttelyintrolla istut mukavasti Ateneum-salin rauhassa ja intron jälkeen voit tutustua näyttelyyn omaan tahtiisi.  Katso esittelyvideo näyttelyintrosta

Ryhmä tutustuu taidemuseon käsitteeseen ja suomalaisen taide-elämän ja taiteen vaiheisiin Ateneumin taidekokoelman kautta.

Rajoitukset voivat vaikuttaa saatavuuteen sekä ryhmäkokoihin.

Opastuskielet: suomi, selkosuomi, ruotsi, englanti, venäjä, ranska ja italia
Hinta: 5 € / hlö + pääsyliput
Ryhmäkoko: 10 – 134 hlö
Kesto: 30-40 min

Teethän varauksen neljä viikkoa ennen ajankohtaa.

Etäopastus: Taiteilijoiden matkassa

Etäopastuksella tutustutaan Ateneumin taidekokoelman keskeisiin teoksiin sekä taiteilijoihin, jotka opiskelun tai työskentelyn takia lähtivät matkaan niin kotimaahan kuin ulkomaille jo yli sata vuotta sitten. Matkanteko oli tuolloin hidasta, ja etäopastuksellakin ehditään tutustua teoksiin rauhallisesti, pintaa syvemmältä. Missä Helene Schjerfbeck tekikään Toipilas-teoksensa? Entä miten valmistui Albert Edelfeltin ihailtu maalaus?

Opastus ei kierrä näyttelysaleissa, vaan opas esittelee teemoja ja teoksia kuvaesityksen avulla. Opastuksen lopuksi on mahdollista esittää kysymyksiä.

Opastus ohjataan osallistujille Teams-alustan kautta. Teams-sovellus tulee ladata mobiililaitteilla, tietokoneella voi liittyä myös verkkoselaimen kautta. Voitte osallistua opastukselle ryhmänä tai omilta päätteiltänne käsin toimittamamme linkin kautta.

Etäopastukselle osallistujan verkon nopeuden tulisi olla vähintään 10 Mbit/s tai 4G-yhteys. Etäopastusta ei saa taltioida.

Opastuskielet: suomi ja englanti
Hinta: alkaen 95 €/20 hlö, koulut 70 €/25 hlö
Ryhmäkoko:
Max. 150 hlö
Kesto: 45 min