Tilaa etäopastus ryhmällesi tai osta yksittäispaikka

Ateneumin taiteeseen voi syventyä myös kotoa käsin! Tilaa etäopastus esimerkiksi työpäivän piristykseksi tai ystävien illan viettoon. Etäopastuksille on myynnissä myös yksittäispaikkoja.

Etäopastus on Teams-alustalla toteutettava johdatus kuvataiteen maailmaan Ateneumin taidemuseon taideteosten tai vaihtuvan näyttelyn parissa. Etäopastuksissa Ateneumin opas on aina henkilökohtaisesti läsnä, ja valmis myös vastaamaan kysymyksiin – kyse ei ole tallenteista. Etäopastuksen voi tilata omalle ryhmälle toivottuna ajankohtana tai ostaa yksittäisen paikan itselle.

Etäopastukset ryhmille

Ateneumin opas esittelee taiteilijoita, teoksia ja niiden taustoja juuri teidän ryhmällenne teille sopivana ajankohtana. Visuaaliselle etäopastukselle voi osallistua ryhmänä suuren näytön välityksellä tai jokainen osallistuja voi liittyä mukaan omalta koneeltaan.

Palvelumyynti ryhmille:
puh. 0294 500 500 (ma–pe klo 10–14), sähköposti: myynti [a] kansallisgalleria.fi

Etäopastus: Taiteilijoiden matkassa

Etäopastuksella tutustutaan Ateneumin taidekokoelman keskeisiin teoksiin sekä taiteilijoihin, jotka opiskelun tai työskentelyn takia lähtivät matkaan niin kotimaahan kuin ulkomaille jo yli sata vuotta sitten. Matkanteko oli tuolloin hidasta, ja etäopastuksellakin ehditään tutustua teoksiin rauhallisesti, pintaa syvemmältä. Missä Helene Schjerfbeck tekikään Toipilas-teoksensa? Entä miten valmistui Albert Edelfeltin ihailtu maalaus?

Opastus ei kierrä näyttelysaleissa, vaan opas esittelee teemoja ja teoksia kuvaesityksen avulla. Opastuksen lopuksi on mahdollista esittää kysymyksiä.

Opastus ohjataan osallistujille Teams-alustan kautta. Teams-sovellus tulee ladata mobiililaitteilla, tietokoneella voi liittyä myös verkkoselaimen kautta. Voitte osallistua opastukselle ryhmänä tai omilta päätteiltänne käsin toimittamamme linkin kautta.

Etäopastukselle osallistujan verkon nopeuden tulisi olla vähintään 10 Mbit/s tai 4G-yhteys. Etäopastusta ei saa taltioida.

Opastuskielet: suomi, ruotsi ja englanti
Hinta: 20 hlö 95 €, 40 hlö 170 €, koulut 70 € 
Ryhmäkoko: max 40 hlö
Kesto: 45 min

Näyttelyintro: Outi Heiskanen

Eläinhahmo, jolla on silmät peittävä hattu. Mustavalkoinen kuva.

Akateemikko Outi Heiskanen (s. 1937) on yksi maamme tunnetuimmista taiteilijoista. Heiskanen on virtuoosimainen taidegraafikko, mutta myös sääntöjä kyseenalaistava ja rajoja rikkova kokeilija. Heiskanen tunnetaan myös performanssitaiteen sekä maa- ja ympäristötaiteen edelläkävijänä. 

Näyttelyintrolla opas johdattaa kävijät näyttelyyn runsaan kuvaesityksen kautta. Suositulla näyttelyintrolla istut mukavasti Ateneum-salin rauhassa ja intron jälkeen voit tutustua näyttelyyn omaan tahtiisi. 

Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti ja venäjä
Hinta: 5 € / henkilö + pääsyliput
Ryhmäkoko: 10–134 henkilöä
Kesto: 30 min

Etäopastus: Outi Heiskanen

Taiteilijan tulkinta verijuuri-kasvista. Väreissä harmaata ja punaista.

Akateemikko Outi Heiskanen (s. 1937) on yksi maamme tunnetuimmista taiteilijoista. Etäopastus tarjoaa makupaloja Heiskasen taiteen maailmasta: opastuksen aikana tutustumme taiteilijan keskeisiin teoksiin. Opastus tuo esiin myös taiteilijan humaanin ja arvostavan asenteen elämään.    

Opastus ei kierrä näyttelysaleissa, vaan opas esittelee teemoja ja teoksia kuvaesityksen avulla. Opastuksen lopuksi on mahdollista esittää kysymyksiä.  

Opastus ohjataan Teams-alustan kautta. Voitte osallistua opastukselle ryhmänä tai omilta päätteiltänne käsin toimittamamme linkin kautta.

Teams-sovellus tulee ladata mobiililaitteilla, tietokoneella voi liittyä myös verkkoselaimen kautta. Selainta käytettäessä suosittelemme Chromea tai Edgeä päivitettynä uusimpaan versioon. Etäopastukselle osallistuessa verkon nopeuden tulisi olla vähintään 10 Mbit/s tai 4G-yhteys. Etäopastusta ei saa taltioida.

Opastuskielet: suomi, ruotsi ja englanti
Hinta: 20 hlö 95 €, 40 hlö 170 €, koulut 70 € 
Ryhmäkoko: Max. 40 hlö
Kesto: 45 min

Yksittäispaikat etäopastuksille

Etäopastus tarjoaa makupaloja ajankohtaisten näyttelyidemme taiteesta. Nyt voit siis tutustua kiehtovaan taiteeseen kotisohvaltasi!

Sisältöä ei löytynyt.