Alennukset ja maksutavat

Pääsymaksut

Normaali pääsymaksu 17 €
Alennettu pääsymaksu 15 €
Alle 18-vuotiaat maksutta

Yhteisliput Kansallisgallerian museoihin
Ateneum & Kiasma – normaali 27 €, alennusryhmät 23 €
Ateneum, Kiasma & Sinebrychoffin taidemuseo – normaali 34 €, alennusryhmät 32 €

Alennukset

Alennettu hinta koskee opiskelijoita, eläkeläisiä, siviilipalvelus- ja varusmiehiä/-naisia, opettajia, kuvataiteilijoita ja työttömiä sekä vähintään kymmenen hengen ryhmiä. Ryhmähinta on voimassa, mikäli koko ryhmä maksetaan yhdellä kertaa.

Ateneumissa käy Museokortti. Osta museokorttisi Ateneumista!

Maksuton sisäänpääsy koskee sota- ja rintamaveteraaneja, lottia, sotainvalideja, terapiaryhmiä, avustajia ja ICOM-kortin haltijoita sekä Ateneumin ystävät ry:n jäseniä. Maksuton sisäänpääsy myös Helsinki-kortilla.

Ilmaispäivät

Ateneumissa on yksi ilmaispäivä kunkin vaihtuvan näyttelyn aikana, seuraavan kerran uudenvuodenaattona ti 31.12.2019 klo 10–17.

LAHJAKORTTI

Osta Kansallisgallerian museoiden yhteinen lahjakortti lipunmyynnistä tai museokaupasta! Lahjakortti käy maksuvälineenä Ateneumin, Kiasman ja Sinebrychoffin taidemuseon museokaupoissa sekä palvelupisteissä.

Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakortilla voi maksaa muun muassa pääsylippuja, opastuksia, taidepajoja ja museokaupan tuotteita. Lahjakortti ei käy museoiden ravintoloissa eikä verkkokaupoissa.

Maksutavat

Ateneumissa voi maksaa käteisellä ja pankki-/luottokortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express, Diners Club). Lisäksi sisäänpääsylipun voi maksaa Smartumin kulttuurisetelillä, Luottokunnan Virikesetelillä, TyKy-Kuntosetelillä tai ePassilla.

Ateneumin taidemuseo on Vammaiskorttikohde, lue lisää

 

Kuva: Kansallisgalleria / Hannu Pakarinen