Taidepajat aikuisille

Työpajat ovat kesätauolla ja jatkuvat marraskuussa 2018.

Ke 7.11. klo 17.00–19.30 MIELIKAUPUNKI – AKRYYLIMAALAUSPAJA

Taidepajassa tutustutaan kaupunkiteemaiseen näyttelyyn ja suunnitellaan teos, joka syntyy havainnoista, tarinoista ja mielensisäisistä näkymistä. Teos toteutetaan akryylimaaleilla. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin maalareille. Kurssi sisältää lyhyen opastuksen Kohtaamisia kaupungissa -näyttelyyn. Ohjaajana kuvataiteilija ja kuvataidekasvattaja, TaM Inka Yli-Tepsa. Max 15 aikuista.

Kurssin hinta on 34/21 euroa sisältäen pääsymaksun museoon, ohjauksen, materiaalit sekä kahvi- ja teetarjoilun. Alennuslippuun ovat oikeutettuja Ateneumin ystävät ry:n jäsenet, ICOM-, lehdistö- ja A-kortin sekä Museokortin haltijat. Alennuslipun haltijan on varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa kassalla tai neuvonnassa pääsymaksutarran noutamisen yhteydessä.
Ilmoittaudu mukaan ja maksa osallistumismaksu nettikaupassa

KE 28.11. KLO 17–19.30 TANSSIVA MALLI – PIIRROSPAJA

Piirrä mallin asentoa, liikkeen tuntua ja vangitse hetki! Croquis on lyhyessä ajassa toteutettu, elävästä mallista piirretty kokovartalokuva. Ateneumin taidepajassa mallia piirretään rennolla otteella ja vaihtelevin metodein, huumoria unohtamatta. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin piirtäjille. Aloitamme klassisista croquis-asennoista ja etenemme liikkuvan ja lopulta tanssivan mallin piirtämiseen. Kurssi sisältää lyhyen opastuksen Kohtaamisia kaupungissa -näyttelyyn. Vetäjänä kuvataiteilija, KuM Vappu Rossi, mallina ammattitanssija Ingrid André.

Max 15 aikuista. Kurssin hinta on 40/27 euroa sisältäen pääsymaksun museoon, ohjauksen, materiaalit sekä kahvi- ja teetarjoilun. Alennuslippuun ovat oikeutettuja Ateneumin ystävät ry:n jäsenet, ICOM-, lehdistö- ja A-kortin sekä Museokortin haltijat. Alennuslipun haltijan on varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa kassalla tai neuvonnassa pääsymaksutarran noutamisen yhteydessä.
Ilmoittaudu mukaan ja maksa osallistumismaksu nettikaupassa

Kuva: Ateneumin taidemuseo / Erica Othman