Taidepaja: Hillitön asetelma – akryylimaalaus pleksille 

 

To 3.9.2020 klo 17–19.30 (loppuunmyyty)

Tule rakentamaan yhdessä ylenpalttinen asetelma! Asetelman ideoihin ja materiaalien käyttöön haetaan innoitusta Inspiraatio-näyttelyn teoksista. Miksi asetelma on kiinnostanut kuvataiteilijoita kautta aikojen ja miten sen kuvaaminen on muuttunut? Runsas tai jopa hillitön asetelma maalataan akryylimaalein läpinäkyvälle pleksilevylle. Taidepaja sisältää lyhyen opastuksen näyttelyyn.

Huolehdimme osallistujien turvallisuudesta sekä kiinnitämme hygieniaan ja siisteyteen erityistä huomiota. Tämän vuoksi pajoihin on myynnissä vain 12 paikkaa. Lue ohjeemme turvalliseen museovierailuun

Kaikki tarvittavat materiaalit sisältyvät hintaan. Taidepaja sisältää lyhyen opastuksen näyttelyyn. Max. 12 aikuista. Työpajassa, 2.5 krs.

Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippu ei ole henkilökohtainen – esteen tullessa sen voi luovuttaa eteenpäin.

Pajan hinta 39/29 € sisältää pääsymaksun museoon, ohjauksen ja materiaalit. Alennushintaisen lipun voivat ostaa Ateneumin ystävät ry:n jäsenet, ICOM-, lehdistö- ja A-kortin sekä Museokortin haltijat. Alennuslipun haltijan on varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa kassalla tai neuvonnassa pääsymaksutarran noutamisen yhteydessä.

Kuva: Kansallisgalleria / Jenni Nurminen