Samuli Putro: Pienet rukoukset (loppuunmyyty)

Pienet rukoukset on lauluntekijä Samuli Putron ainutkertainen, audiovisuaalinen konserttisarja. Ateneumiin räätälöidyt konsertit ovat osa Kohtaamisia kaupungissa -näyttelyä.

Konsertit koostuvat Samuli Putron uusista ja aiemmin julkaistuista kappaleista sekä yllätyselementeistä. Konserttisarjan ensimmäisenä viikonloppuna järjestetään myös kaksi Putron kuratoimaa keskustelutilaisuutta otsikolla Kaupungin valot ja varjot. Tilaisuudet järjestetään Ateneum Bistrossa ja niitä johtaa Ateneumin kokoelmien erikoistutkija Anu Utriainen.

”Ajassamme musiikkia työnnetään ihmisille kuin kulutustavaraa. Pienet rukoukset seisoo vahvana esityksenä Helsingin keskustassa ja ihmiset tulevat sen luokse hiljentymään, vaikuttumaan ja saamaan elämäänsä jotain sellaista, jota hädin tuskin muistivat kaivanneensa, hiljaista viisautta”, kertoo lauluntekijä Samuli Putro.

Pienet rukoukset -konserttisarjan toteuttaa yhdeksänhenkinen työryhmä lavastaja Panu Kontkasen johdolla. Esitysdramaturgina toimii teatteriohjaaja Akse Pettersson.

Konsertit Ateneum-salissa tammi–helmikuussa 2019

Ti 15.1. klo 18 (loppuunmyyty)
Pe 18.1. klo 18 (loppuunmyyty).
La 19.1. klo 17 (loppuunmyyty). Keskusteluun Ateneum Bistrossa klo 15 vapaa pääsy.
Su 20.1 klo 17 (loppuunmyyty). Keskusteluun Ateneum Bistrossa klo 15 vapaa pääsy.
To 24.1. klo 20 (loppuunmyyty)
Pe 25.1. klo 18 (loppuunmyyty)
La 26.1. klo 17 (loppuunmyyty)

Pe 1.2. klo 18 (loppuunmyyty)
La 2.2. klo 17 (loppuunmyyty)
To 7.2. klo 20 (loppuunmyyty)
Pe 8.2. klo 18 (loppuunmyyty)
La 9.2. klo 17 (loppuunmyyty)

Liput 36 euroa (+ palvelumaksu) Ticketmasterista. Lipun hintaan sisältyy pääsy Ateneumin näyttelyihin samana päivänä ennen konserttia. Ateneumin aukioloajat

Kuva: Tero Ahonen