Back to work – aamujoogaa museossa

Torstaisin 22.8., 29.8., 5.9. ja 12.9. klo 9–10

Joogaharjoitus herättelee kehon lempeästi, virkistää ja lisää liikkuvuutta. Virtaavan harjoituksen aikana keskitytään hengitykseen, käydään läpi kehon eri osia asentoharjoitusten myötä ja rentoudutaan ohjatusti tunnin päätteeksi. Tunneilla on erilaiset teemat, jotka liittyvät Hiljainen kauneus -näyttelyn teoksiin. Aamun joogahetket pidetään museon näyttelysalissa. Joogatunnit ohjaa joogaopettaja (RYT 200) ja TaM, kuvataidekasvattaja Heidi Mikkola. Suomeksi, mutta tunneilla voidaan huomioida myös muunkieliset osallistujat.

Harjoitus sopii kaikille joogasta kiinnostuneille. Harjoituksen asennot eli asanat tehdään osittain lattiatasossa ja seisten, ja tunnin aikana ollaan jonkin verran muun muassa polvien päällä. Tarvitset mukaan joogaan soveltuvan maton ja liikkumiseen sopivat vaatteet. Voit myös halutessasi ottaa mukaan froteepyyhkeen tai ohuen peiton. Näyttelysaliin ei voi tuoda vesipulloa.

Liput 25 € / tunti Ateneumin verkkokaupasta.

Tunnille ilmoittautujat osallistuvat ohjattuun harjoitukseen omalla vastuulla. Osallistujalla tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Tunnin ohjaaja ja Ateneumin taidemuseo eivät korvaa harjoituksen aikana mahdollisesti tapahtuvia tai niistä mahdollisesti seuraavia sairaustapauksia tai loukkaantumisia.

Mikäli pohdit, sopiiko ohjattu harjoitus sinulle, voit olla yhteydessä tunnin ohjaajaan: heidi.mikkola@kansallisgalleria.fi. Jos esimerkiksi olet raskaana tai sinulla on korkea verenpaine, olethan etukäteen yhteydessä opettajaan.

Kuva: Kansallisgalleria / Anna Kari