Ateneum-klubi

Ateneum-klubit ovat intiimejä ja tunnelmallisia keikkoja Ateneum Bistrossa. Syksyn klubeilla kuullaan mielenkiintoisia kotimaisia laulaja-lauluntekijänaisia, jotka juoksuttavat tarinoita kaupungin kaduilta monisävyisiin mielenmaisemiin.

Klubit klo 19–21, showtime klo 20.00.

Liput 15 € (sisältää vapaalipun näyttelyihin) verkkokaupasta. Lippuja voi ostaa myös ovelta ennen keikkaa, mikäli niitä on saatavilla. Ateneumiin saapuessasi, käy näyttämässä lippusi lipunmyynnissä tai museokaupassa ja saat lippua vastaan vapaalipun näyttelyihin. Vapaalippu on voimassa vuoden 2018 loppuun asti.

Ke 19.12. Astrid Swan 

Astrid Swan on säveltäjä ja esiintyjä, joka on julkaissut kuusi albumia. Viimeisin albumi
From the Bed and Beyond (Soliti, 2017) kuvailee matkaa rintasyöpädiagnoosista muuttuneeseen elämään. Swanin musiikki ja sanoitukset käsittelevät kuoleman läheisyyttä, toivoa, uusia alkuja ja rakkautta tunteisiin vetoavalla tavalla.

From the Bed and Beyond voitti Teosto-palkinnon vuonna 2018. Se oli myös ehdolla arvostetun skandinaavisen Nordic Music Prizen voittajaksi ja Emma-palkintoehdokkaana Kriitikoiden valinta -kategoriassa. Swanin musiikkia on julkaistu Suomen lisäksi useissa muissa maissa ja hän on keikkaillut myös Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Tällä hetkellä Astrid Swan työstää esikoisteostaan kirjallisuuden saralla. Lisäksi hän kirjoittaa väitöskirjaa äitiblogeista materiaalisen ja digitaalisen äitiyden tarkastelukohteena.

Tapahtuma Facebookissa