Ateneum-klubi: Ylva Haru & Harjun Kukan kukkapaja

 

Ateneum-klubit ovat yllättäviä ja intiimejä keikkoja Ateneum Bistrossa. Keskiviikkona 25.9. voit ensin osallistua Harjun Kukan syksyiseen kukkapajaan ja sen jälkeen jatkaa iltaa Ateneum Bistrossa Ylva Harun tunnelmallisella keikalla.

Harjun Kukan kukkapaja

Ateneumin työpajassa, 2.5 krs, klo 17–19

Tervetuloa syksyiseen kukkapajaan! Pajasta vastaa Harjun Kukka. Pääsy museolipun hinnalla, museokortilla tai Ateneumin ystävien jäsenkortilla.


Ateneum-klubilla Ylva Haru

Ateneum Bistrossa klo 19–21

Ylva Haru on uutta kotimaista folkia esittelevä laulaja-lauluntekijä, joka on luonut nahkansa uudelleen juurevan kitarasoundin ja lauluharmonian ympärille.

Ensimmäinen kokopitkä Linnut-albumi näki päivänvalon tammikuussa 2019. Kymmenen kappaletta sisältävä kokonaisuus tarjoaa kirjon erittäin pelkistetystä maailmasta paikoitellen massiivisiinkin bändisovituksiin.

Ylva Harun vahvasti tulkittu tarinankerronta porautuu suoraan selkäytimeen pohtien tätä aikaa ja hyvää ihmisyyttä – kipuja, rakkautta ja kaihoa unohtamatta. Pehmeiden vokaaliosuuksien ja rosoisen folktunnelman oiva naimakauppa antavat kylmiä väreitä, mutta ei jätä kylmäksi. Parhaimmillaan Ylva Harun kappaleet ovat päättymättömiä lauseita, jotka jäävät kaivertamaan kuulijan mieltä.

Liput 20 € (normaali) / 15 € (opiskelijat) verkkokaupasta. Hintoihin lisätään palvelumaksu 1 €. Lippu sisältää vapaalipun näyttelyihin. Lippuja voi ostaa myös ovelta ennen keikkaa, mikäli niitä on saatavilla. Ateneumiin saapuessasi, käy näyttämässä lippusi lipunmyynnissä tai museokaupassa ja saat lippua vastaan vapaalipun näyttelyihin. Vapaalippu on voimassa vuoden 2019 loppuun asti.

Klubit klo 19–21, showtime klo 20.

KATSO MYÖS MUUT SYKSYN ATENEUM-KLUBIT:

Ke 28.8. Maustetytöt (loppuunmyyty)
Ke 23.10. Iisa duo