Ateneum-klubi: Maustetytöt (LM)

 

Ateneum-klubit ovat yllättäviä ja intiimejä keikkoja Ateneum Bistrossa. Syksyn klubisarja esittelee joukon mielenkiintoisia suomalaisia artisteja ja lauluntekijöitä, joiden melodiat ja läsnäolo tempaavat mukaansa.

Ke 28.8. klo 19-21 Ateneum Bistro (loppuunmyyty)

Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye, jonka melodiset ja kekseliäät popkappaleet jäävät soimaan päähän. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä Kelan lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.

Maustetyttöjen soundi asuu jossakin Noitalinna Huraan!, Leevi and the Leavingsin, ja ehkä PMMP:nkin naapurustossa. Maustetytöt on maalaissiskosten tinkimättömällä punkasenteella varustettu koko kansan popbändi.

Liput 20 € (normaali) / 15 € (opiskelijat) verkkokaupasta. Hintoihin lisätään palvelumaksu 1 €. Lippu sisältää vapaalipun näyttelyihin. Lippuja voi ostaa myös ovelta ennen keikkaa, mikäli niitä on saatavilla. Ateneumiin saapuessasi, käy näyttämässä lippusi lipunmyynnissä tai museokaupassa ja saat lippua vastaan vapaalipun näyttelyihin. Vapaalippu on voimassa vuoden 2019 loppuun asti.

Klubit klo 19–21, showtime klo 20.

KATSO MYÖS MUUT SYKSYN ATENEUM-KLUBIT:

Ke 25.9. Ylva Haru
Ke 23.10. Iisa duo