Ateneum-klubi: Iisa duo (loppuunmyyty)

 

Ateneum-klubit ovat yllättäviä ja intiimejä keikkoja Ateneum Bistrossa. Syksyn klubisarja esittelee joukon mielenkiintoisia suomalaisia artisteja ja lauluntekijöitä, joiden melodiat ja läsnäolo tempaavat mukaansa.

Ke 23.10. klo 19-21 Ateneum Bistro

Iisa on laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan pysäyttävistä, hätkähdyttävän herkistä popkappaleistaan. Ateneum-klubilla Iisa esiintyy duona kitaristinsa Omar Zakikin kanssa.

Loppuvuodesta 2018 ilmestynyt Iisan kolmas studioalbumi Päivii, öitä toi artistin ilmaisuun entistä tummempia, syviä sävyjä ja lunasti yleisön korkeiksi kasvaneet odotukset kirkkaasti. Julkaisua edeltäneistä Kun olit nuori ja Jos se sattuu -sinkuista tuli yleisön välittömästi omakseen ottamia keikkahittejä.

Sanoittajana ansioitunut Iisa tunnetaan myös lukuisista maamme eturivin artisteille kirjoittamistaan hiteistä (mm. Kaija Koo, Laura Närhi, Jannika B).

Liput 20 € (normaali) / 15 € (opiskelijat) verkkokaupasta. Hintoihin lisätään palvelumaksu 1 €. Lippu sisältää vapaalipun näyttelyihin. Lippuja voi ostaa myös ovelta ennen keikkaa, mikäli niitä on saatavilla. Ateneumiin saapuessasi, käy näyttämässä lippusi lipunmyynnissä tai museokaupassa ja saat lippua vastaan vapaalipun näyttelyihin. Vapaalippu on voimassa vuoden 2019 loppuun asti.

Klubit klo 19–21, showtime klo 20.

Katso myös muut syksyn Ateneum-klubit:

Ke 28.8. Maustetytöt (loppuunmyyty)
Ke 25.9. Ylva Haru

Kuva: Sam Shingler