Aikuisten taidepaja: tanssivan mallin maalaus

 

Tule syventymään näyttelyiden aiheisiin yhden illan taidepajoissa! Valikoimassa on sekä perinteisiä että kokeilevampia tekniikoita. Pajat ovat aikuisille ja niiden kieli on suomi.

To 26.3.2020 klo 17.00–19.30 Loppuunmyyty

VIIVA JA VIMMA – maalauksia tanssivasta mallista

Kuinka maalata liikettä? Ateneumin taidepajassa kokeillaan erilaisia tapoja piirtää ja maalata liikkuvaa tanssijaa. Aikaisempaa kokemusta mallipiirustuksesta tai liikkuvan mallin maalaamisesta ei tarvita! Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin taiteenharrastajille. Liikkuvan mallin maalaaminen on mielenkiintoista ja mukaansatempaavaa. Taidepaja sisältää lyhyen vierailun Natalia Goncharova -näyttelyyn.

Ohjaajana kuvataiteilija ja taidepedagogi, KuM Vappu Rossi. Mallina ammattitanssija Ingrid André. Max 15 aikuista. Työpajassa, 2.5 krs.

Kurssin hinta 39/29 € sisältää pääsymaksun museoon, ohjauksen, materiaalit sekä kahvi- ja teetarjoilun. Alennuslippuun ovat oikeutettuja Ateneumin ystävät ry:n jäsenet, ICOM-, lehdistö- ja A-kortin sekä Museokortin haltijat. Alennuslipun haltijan on varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa kassalla tai neuvonnassa pääsymaksutarran noutamisen yhteydessä.