Aikuisten taidepaja: croquis-piirros

 

Tule syventymään näyttelyiden aiheisiin yhden illan taidepajoissa! Valikoimassa on sekä perinteisiä että kokeilevampia tekniikoita. Pajat ovat aikuisille ja niiden kieli on suomi.

To 6.2.2020 klo 17.00–19.30

ELÄVÄ VEISTOS, ELÄVÄ VIIVA! croquis-piirustuspaja

Croquis on lyhyessä ajassa toteutettu, elävästä mallista piirretty kokovartalokuva. Ateneumin taidepajassa mallia piirretään rennolla otteella ja vaihtelevin metodein, huumoria unohtamatta. Kurssi sisältää lyhyen opastuksen Suomen taiteen tarina -näyttelyyn, jossa tutustutaan erityisesti esillä oleviin veistoksiin. Pajassa mallipiirustuksen lähtökohtana ovat veistosten innoittamat asennot.

Vetäjänä kuvataiteilija ja taidepedagogi, KuM Vappu Rossi. Mallina ammattitanssija Ingrid André. Max. 15 aikuista. Työpajassa, 2.5 krs.

Kurssin hinta 39/29 € sisältää pääsymaksun museoon, ohjauksen, materiaalit sekä kahvi- ja teetarjoilun. Alennuslippuun ovat oikeutettuja Ateneumin ystävät ry:n jäsenet, ICOM-, lehdistö- ja A-kortin sekä Museokortin haltijat. Alennuslipun haltijan on varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa kassalla tai neuvonnassa pääsymaksutarran noutamisen yhteydessä.

Osta lippu Ateneumin verkkokaupasta