Taidepaja: Vedenalainen lumous

Kukka- ja helmipaja

Taidepajassa tutustutaan Ilja Repinin dramaattisiin, jopa teatraalisiin teoksiin ja inspiroidutaan Sadkon tarinasta.

  • 15.4.2021 klo 17–19.30
  • 20.5.2021 klo 17–19.30
suomeksi
Työpaja
Liput: 39/29 €
Sisältää pääsymaksun museoon, ohjauksen ja materiaalit.

Värikkäitä helminauhoja kukkien kanssa aseteltuina
Kuva: Kansallisgalleria / Jenni Nurminen

Sadkon tarina on monivaiheinen, ja kertomus johdattaa kauppias-musikantin kohti käsittämättömiä rikkauksia. Ahneuden myötä Sadko päätyy vedenkuninkaan valtakuntaan, jossa Sadko solmii avioliiton merenneidon kanssa.

Taidepajassa tutustutaan Ilja Repinin dramaattisiin, jopa teatraalisiin teoksiin ja inspiroidutaan Sadkon tarinasta. Pajan lähtökohtana on Sadko vedenalaisessa valtakunnassa -teos, joka valmistui vuonna 1876. Pajassa kootaan merenväen päähine tai koru oikeista kasveista ja erilaisista helmistä. Max 10 aikuista.

Pajan hinta 39/29 € sisältää pääsymaksun museoon, ohjauksen ja materiaalit. Alennushintaisen lipun voivat ostaa Ateneumin ystävät ry:n jäsenet, ICOM-, lehdistö- ja A-kortin sekä Museokortin haltijat. Alennuslipun haltijan on varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa kassalla tai neuvonnassa pääsymaksutarran noutamisen yhteydessä.

Ohjeemme turvalliseen museovierailuun

Huolehdimme yleisön turvallisuudesta sekä kiinnitämme hygieniaan ja siisteyteen erityistä huomiota. Tällä hetkellä edellytämme yli 13-vuotiaiden käyttävän kasvomaskia.

Tutustu ohjeisiin