Taidepaja: Antiikin inspiroimaa!

Piirustuspaja

Antiikki on innoittanut taiteilijoita eri vuosisatoina – aina nykyhetkeen saakka. Taidepajan ohjaajina toimivat kuvataiteilija Vappu Rossi ja taidehistorioitsija Ville Hakanen.

  • 4.3.2021 klo 17–19.30
suomeksi
Työpaja
Liput: 39/29 €
Sisältää pääsymaksun museoon, ohjauksen ja materiaalit.

Antiikin inspiroimaa! – Veistoskierros ja piirustuspaja kahden asiantuntijan johdolla 2.9.2020. Vappu Rossi ja Ville Hakanen. Kuva: Kansallisgalleria / Jenni Nurminen

Antiikin inspiroimaa! -taidepaja on poikkeuksellinen, kiehtova läpileikkaus Ateneumin historiallisiin kerroksiin. Pajassa tutustutaan Suomen taiteen tarina -kokoelmanäyttelyssä oleviin veistoksiin ja pohditaan, kuinka antiikin tarinat, ihanteet ja tyylilliset ratkaisut näkyvät Suomen kultakauden veistoksissa. Keskustelevan kierroksen jälkeen veistoksiin tutustumista jatketaan Vappu Rossin opastuksella näyttelysaleissa piirtäen. Max 10 aikuista.

Pajan hinta 39/29 € sisältää pääsymaksun museoon, ohjauksen ja materiaalit. Alennushintaisen lipun voivat ostaa Ateneumin ystävät ry:n jäsenet, ICOM-, lehdistö- ja A-kortin sekä Museokortin haltijat. Alennuslipun haltijan on varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa kassalla tai neuvonnassa pääsymaksutarran noutamisen yhteydessä.

Ohjeemme turvalliseen museovierailuun

Huolehdimme yleisön turvallisuudesta sekä kiinnitämme hygieniaan ja siisteyteen erityistä huomiota. Tällä hetkellä edellytämme yli 13-vuotiaiden käyttävän kasvomaskia.

Tutustu ohjeisiin