Opastus näyttelytiloissa. Opas puhumassa edustalla ja viisi museovierasta oppaan takana kuuntelemassa.
Kuva: Kansallisgalleria / Jenni Nurminen

Ryhmille

Suunnitteletko vierailua Ateneumiin porukalla? Syvennä vierailua näyttelyyn tilaamalla opastettu kierros tai näyttelyintro – ja saa taiteesta enemmän irti! Täältä löydät myös muita vinkkejä vierailuun ryhmän kanssa.

Ilmoita omatoimisesta ryhmästä

Ateneum on suljettuna yleisöltä ilmanvaihtoremontin vuoksi 28. maaliskuuta 2022 alkaen. Museo avautuu uudelleen keväällä 2023. Lue lisää

Jos tulette isommalla porukalla, ilmoitattehan tulostanne etukäteen Ateneumin neuvontaan ainfo@ateneum.fi. Näin voimme varmistaa, että vierailunne sujuu mahdollisimman joustavasti.

Tarkistattehan myös museon poikkeavat aukioloajat.

Ja muista ryhmäalennus!

Jos ryhmässänne on vähintään kymmenen maksavaa henkilöä, ja ryhmänjohtaja maksaa kaikkien liput, saatte lipuista ryhmäalennuksen. Katso tiedot muista mahdollisista alennuksista.

Vinkkejä vierailuun

Haluamme, että vierailusi sekä innostaa että rentouttaa. Näillä muutamalla vinkillä se onnistuu. Museon henkilökunta on sinua varten – kysy rohkeasti, jos jokin askarruttaa!

Usein kysyttyä

Kouluille

Olemme koonneet koululaisille ja opettajille kokonaan oman paketin museovierailuun liittyen.

Kurkkaa vinkit kouluille

Opastetut kierrokset ja näyttelyintrot

Ateneum on suljettuna yleisöltä ilmanvaihtoremontin vuoksi 28. maaliskuuta 2022 alkaen. Museo avautuu uudelleen keväällä 2023. Lue lisää

Syvennä vierailua näyttelyyn tilaamalla opastettu kierros tai näyttelyintro – ja saa taiteesta enemmän irti!  

Opastetulla kierroksella voit syventyä oman ryhmäsi kanssa kokoelmanäyttelyyn tai vaihtuvaan näyttelyyn. Lisäksi tarjolla on etäopastuksia ja Ateneum-salissa pidettäviä näyttelyintroja.

Tiedustelut ja varaukset
puh. 0294 500 500 (ma–pe klo 10–14)
myynti@kansallisgalleria.fi

Uutisia Ateneumista?

Pysy ajan tasalla Ateneumin näyttelyistä, tapahtumista, palveluista ja muista ajankohtaisista asioista! Voit valita lomaketta täyttäessäsi, mistä sisällöistämme olet kiinnostunut. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

Tilaa uutiskirje