Taidepajat aikuisille

Työpajat ovat kesätauolla ja jatkuvat marraskuussa 2018.

Ke 7.11. klo 17.00–19.30 MIELIKAUPUNKI – AKRYYLIMAALAUSPAJA

Taidepajassa tutustutaan kaupunkiteemaiseen näyttelyyn ja suunnitellaan teos, joka syntyy havainnoista, tarinoista ja mielensisäisistä näkymistä. Teos toteutetaan akryylimaaleilla. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin maalareille. Kurssi sisältää lyhyen opastuksen Kohtaamisia kaupungissa -näyttelyyn. Ohjaajana kuvataiteilija ja kuvataidekasvattaja, TaM Inka Yli-Tepsa. Max 15 aikuista.

Kurssin hinta on 34/21 euroa sisältäen pääsymaksun museoon, ohjauksen, materiaalit sekä kahvi- ja teetarjoilun. Alennuslippuun ovat oikeutettuja Ateneumin ystävät ry:n jäsenet, ICOM-, lehdistö- ja A-kortin sekä Museokortin haltijat. Alennuslipun haltijan on varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa kassalla tai neuvonnassa pääsymaksutarran noutamisen yhteydessä.

KE 28.11. KLO 17–19.30 TANSSIVA MALLI – PIIRROSPAJA

Piirrä mallin asentoa, liikkeen tuntua ja vangitse hetki! Croquis on lyhyessä ajassa toteutettu, elävästä mallista piirretty kokovartalokuva. Ateneumin taidepajassa mallia piirretään rennolla otteella ja vaihtelevin metodein, huumoria unohtamatta. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin piirtäjille. Aloitamme klassisista croquis-asennoista ja etenemme liikkuvan ja lopulta tanssivan mallin piirtämiseen. Kurssi sisältää lyhyen opastuksen Kohtaamisia kaupungissa -näyttelyyn. Vetäjänä kuvataiteilija, KuM Vappu Rossi, mallina ammattitanssija Ingrid André.

Max 15 aikuista. Kurssin hinta on 40/27 euroa sisältäen pääsymaksun museoon, ohjauksen, materiaalit sekä kahvi- ja teetarjoilun. Alennuslippuun ovat oikeutettuja Ateneumin ystävät ry:n jäsenet, ICOM-, lehdistö- ja A-kortin sekä Museokortin haltijat. Alennuslipun haltijan on varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa kassalla tai neuvonnassa pääsymaksutarran noutamisen yhteydessä.

Tilaa Ateneumin blogit

Lisää alla olevaan laatikkoon sähköpostiosoitteesi ja saat Ateneumin kuukausittaisen Kuukauden vieraan ja Museonjohtajan blogin suoraan sähköpostiisi.

Aukioloajat

ti, pe 10–18
ke, to 10–20
la, su 10–17
ma suljettu

Lipunmyynti päättyy puoli tuntia ennen museon sulkemisaikaa.

POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT

Pääsymaksut

Normaali pääsymaksu 15 €
Alennettu pääsymaksu 13 €
Alle 18-vuotiaat maksutta
S-Etukortilla 14 €
Yhteislippu Ateneumiin ja Kiasmaan 24/20 €

Lipunmyynti päättyy puoli tuntia ennen museon sulkemisaikaa.

Alennukset ja maksutavat
Yhteystiedot

Kaivokatu 2, 00100 Helsinki ainfo@ateneum.fi 0294 500 401

Saavutettavuus

Liikkumisesteetön sisäänkäynti museoon Ateneuminkujalta.

Lue lisää saavutettavuudesta
Opasvaraukset

(ma-pe 9-15) 0294 500 500

Opastustiedustelu
Museokauppa

Ateneumin museokauppa sijaitsee sisäpihalla ja palvelee museon aukioloaikoina.
Kaupan puhelinnumero 0294 500 434.

Kansallisgallerian verkkokauppa
ATENEUM BISTRO

Ateneum Bistro tarjoaa klassista suomalaista bistroruokaa modernilla twistillä. Lounasta on tarjolla tiistaista perjantaihin klo 11-14. Lisäksi tarjolla on kahvilatuotteita.

Lisää Ateneum Bistrosta