Tilattavat opastukset ja näyttelyintrot

Syvennä vierailua näyttelyyn tilaamalla opastus tai näyttelyintro – ja saa taiteesta enemmän irti! Tutustu monipuoliseen valikoimaamme.

Opasvaraukset Kansallisgallerian palvelumyynnistä numerosta 0294 500 500 (ma–pe klo 10-14) tai myynti@kansallisgalleria.fi. Voit myös lähettää opastustiedustelulomakkeen. Varaattehan opastuksen viimeistään viikkoa ennen toivomaanne ajankohtaa.
Ateneumissa saavat opastaa ainoastaan museon valtuuttamat ja kouluttamat oppaat. Poikkeuksena koululaisryhmät, jotka tulevat näyttelyyn opettajansa johdolla.

Huom! Opastuksia ei järjestetä kesä–heinäkuussa koronaviruksen leviämisen estämiseksi. 1.–31.8. opastuksille voi osallistua enintään 10 henkilöä. 1.9.2020 alkaen opastuksia järjestetään taas normaalisti.

18.6.2020–20.9.2020

Inspiraatio – nykytaide & klassikot

Opastettu kierros: Inspiraatio – nykytaide ja klassikot

Näyttelyn kansainväliset nykytaiteen teokset kommentoivat ikonisia taideteoksia. Oppaan johdolla tutustutaan kiehtovaan museo- ja taidehistoriaan ja vaikutteiden ketjuihin nykytaiteilijoiden teosten kautta. Näyttelyssä on myös kopioita, painokuvia ja kipsivaloksia. Lue lisää näyttelystä

Opastuskielet: Suomi, ruotsi, englanti, ranska, italia ja venäjä
Hinta: 95 € + sisäänpääsymaksut
Ryhmäkoko: opastukset 1 – 20 hlö (ei opastuksia kesä–heinäkuussa, max. 10 hlö 1.8.–31.8.)
Kesto: n. 1 h