Opastustiedustelu

Syvennä vierailua näyttelyyn tilaamalla opastus tai johdanto – ja saa taiteesta enemmän irti! Tutustu monipuoliseen valikoimaamme.

Opastuksella kierretään oppaan kanssa näyttelysaleissa muun yleisön joukossa. Opas kertoo valittujen teosten kautta syventäviä tietoja näyttelystä. Oppaat kertovat ja keskustelevat kuvataiteesta ryhmien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Johdannoilla istutte mukavasti Ateneum-salin rauhassa, jossa opas pitää luennon näyttelyn sisällöstä ja taustoista. Johdantoon sisältyy kuvaesitys. Johdannon jälkeen voitte tutustua näyttelyyn omaan tahtiinne.
 • Date Format: DD dot MM dot YYYY
 • :
  Peruutukset
  Varaukset voi peruuttaa tai niitä voi muuttaa kuluitta viikkoa ennen varattua aikaa. Peruutukset ja mahdolliset muutokset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen: varaukset@kansallisgalleria.fi tai ma-pe klo 9-15 puhelimitse numeroon 0294 500 500. Peruuttamatta jääneistä opastuksista ja johdannoista peritään ns. sakkomaksu, joka on maksullisten tilattavien opastusten osalta opastuksen hinta ja ilmaisryhmien osalta vastaavan maksullisen tuotteen hinta.
  Maksaminen ja laskutus
  Opastuksen tai johdantoluennon voi maksaa Ateneumin lippukassalle museoon saavuttaessa. Maksuvälineinä käyvät: käteinen, pankkikortit ja yleisimmät luottokortit.
  Yrityksiä ja yhteisöjä, joilla on Y-tunnus, voidaan myös laskuttaa jälkikäteen. Laskutusosoite ja Y-tunnus ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Laskutuslisä on 3 euroa.
  Opastusten ja näyttelyesittelyjen arvonlisävero on 0%, lukuun ottamatta talon ulkopuolelle tilattavat näyttelyesittelyt, joiden arvonlisävero on 24% (sisältyy hintaan).
  Rekisteriseloste (PDF, 174kt)