Opastustiedustelu

Syvennä vierailua näyttelyyn tilaamalla opastus tai näyttelyintro – ja saa taiteesta enemmän irti! Tutustu monipuoliseen valikoimaamme.

Opastuksella kierretään oppaan kanssa näyttelysaleissa muun yleisön joukossa. Opas kertoo valittujen teosten kautta syventäviä tietoja näyttelystä. Oppaat kertovat ja keskustelevat kuvataiteesta ryhmien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Näyttelyintrossa istutte mukavasti Ateneum-salin rauhassa, jossa opas pitää luennon näyttelyn sisällöstä ja taustoista. Näyttelyintroon sisältyy kuvaesitys. Intron jälkeen voitte tutustua näyttelyyn omaan tahtiinne.

Vastaamme tiedusteluunne mahdollisimman pian, kun olemme varmistaneet opastuksen saatavuuden.
 • Date Format: DD dot MM dot YYYY
 • :
  Peruutukset
  Varaukset voi peruuttaa tai niitä voi muuttaa kuluitta viikkoa ennen varattua aikaa. Peruutukset ja mahdolliset muutokset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen: varaukset@kansallisgalleria.fi tai ma-pe klo 10–14 puhelimitse numeroon 0294 500 500. Peruuttamatta jääneistä opastuksista ja johdannoista peritään ns. sakkomaksu, joka on maksullisten tilattavien opastusten osalta opastuksen hinta ja ilmaisryhmien osalta vastaavan maksullisen tuotteen hinta.

  Maksaminen ja laskutus
  Opastuksen tai johdantoluennon voi maksaa Ateneumin lippukassalle museoon saavuttaessa. Maksuvälineinä käyvät: käteinen, pankkikortit ja yleisimmät luottokortit. Yrityksiä ja yhteisöjä, joilla on Y-tunnus, voidaan myös laskuttaa jälkikäteen. Laskutusosoite ja Y-tunnus ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Laskutuslisä on 3 euroa. Opastusten ja näyttelyintrojen arvonlisävero on 0%, lukuun ottamatta talon ulkopuolelle tilattavat näyttelyintrot, joiden arvonlisävero on 24% (sisältyy hintaan).

  Henkilötietojen käsittely
  Opastusten, introjen ja taidepajojen asiakastiedot tallentuvat Kansallisgallerian palvelumyynnin asiakasrekisteriin. Noudatamme toiminnassamme Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta (EU) 2016/679 (yleinen tietosuoja-asetus) 6 artikla 1. kohtaa. Lisätiedot: https://www.kansallisgalleria.fi/tietoa-kansallisgalleriasta/tietosuoja/