Etäopastus: Repin

Etäopastus johdattaa kiehtovan taiteilijan, Ilja Repinin maailmaan. Nyt voit siis tutustua Ateneumin ajankohtaiseen näyttelyyn omalta kotisohvaltasi! Voit ostaa opastukselle yksittäisen paikan.

  • 28.8.2021 klo 11–11.45
  • 28.8.2021 klo 13–13.45
  • 28.8.2021 klo 14.30–15.15
  • 28.8.2021 klo 17–17.45
suomeksi, verkkotapahtuma
Liput: 10 €

Makupaloja Repinin taiteen maailmasta

Ilja Repin on aikansa merkittävin venäläinen taiteilija ja myös suomalaisten rakastama. Repin tunnetaan ennen muuta psykologisen ihmiskuvan ja venäläisen kansankuvauksen mestarina.

Etäopastus tarjoaa makupaloja Repinin taiteen maailmasta: opastuksen aikana tutustumme taiteilijan keskeisiin teoksiin sekä elämänvaiheisiin näyttelyn tematiikkaa seuraten.

Opastus ei kierrä näyttelysaleissa, vaan opas esittelee teemoja ja teoksia kuvaesityksen avulla. Etäopastuksissa Ateneumin opas on aina henkilökohtaisesti läsnä, ja valmis myös vastaamaan kysymyksiin – kyse ei ole tallenteista. Opastuksen lopuksi on mahdollista esittää kysymyksiä.

Osallistumisohjeet löydät kuitista. Tarvitset ohjelman (esim. Adobe Reader), jolla saat avattua PDF-liitteen.

Opastus ohjataan Teams-alustan kautta. Voitte osallistua opastukselle ryhmänä tai omilta päätteiltänne käsin toimittamamme linkin kautta. 

Teams-sovellus tulee ladata mobiililaitteilla, tietokoneella voi liittyä myös verkkoselaimen kautta. Selainta käytettäessä suosittelemme Chromea tai Edgeä päivitettynä uusimpaan versioon. Etäopastukselle osallistuessa verkon nopeuden tulisi olla vähintään 10 Mbit/s tai 4G-yhteys. Etäopastusta ei saa taltioida. 

Opastukselle on erillinen pääsymaksu myös Museokortin omistajille.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä:
Kansallisgallerian palvelumyynti
puh. 0294 500 500 (ma–pe klo 10–14)
myynti [a] kansallisgalleria.fi

sinua voisi kiinnostaa myös

Sisältöä ei löytynyt.