Etäopastus: Outi Heiskanen

Etäopastus tarjoaa makupaloja Outi Heiskasen taiteen maailmasta: opastuksen aikana tutustumme taiteilijan keskeisiin teoksiin. Etäopastus tuo esiin myös taiteilijan humaanin ja arvostavan asenteen elämään. Voit ostaa opastukselle yksittäisen paikan.

  • 18.12.2021 klo 15–15.45
suomeksi, verkkotapahtuma
Liput: 10 €

Outi Heiskanen: Kumarrus I (1984). Kansallisgalleria / Ateneumin taidemuseo, kokoelma Skop. Kuva: Kansallisgalleria / Jenni Nurminen.

Tutustu näyttelyyn kotisohvaltasi

Akateemikko Outi Heiskanen (s. 1937) on yksi maamme tunnetuimmista taiteilijoista. Heiskasen retrospektiivinen näyttely kokoaa yhteen hänen monipuolisen ja monialaisen taiteensa eri osa-alueet. Yli 300:n teoksen näyttely esittelee grafiikkaa, maalauksia, installaatioita, elokuvia ja performanssitaidetta.

Opastus ei kierrä näyttelysaleissa, vaan opas esittelee teemoja ja teoksia kuvaesityksen avulla. Opastuksen lopuksi on mahdollista esittää kysymyksiä. Opastuksen kesto on noin 45 minuuttia.

Osallistumisohjeet

Osallistumisohjeet ja liittymislinkin löydät kuitista. Tarvitset ohjelman (esim. Adobe Reader), jolla saat avattua PDF-liitteen.

Opastus ohjataan Teams-alustan kautta. Teams-sovellus tulee ladata mobiililaitteilla, tietokoneella voi liittyä myös verkkoselaimen kautta. Selainta käytettäessä suosittelemme Chromea tai Edgeä päivitettynä uusimpaan versioon. Etäopastukselle osallistuessa verkon nopeuden tulisi olla vähintään 10 Mbit/s tai 4G-yhteys. Etäopastusta ei saa taltioida.

Tarkistathan lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippu ei ole henkilökohtainen – esteen tullessa sen voi luovuttaa eteenpäin. 

Lipun hinta etäopastuksille on sama myös Museokortin omistajille.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä:
Kansallisgallerian palvelumyynti
puh. 0294 500 500 (ma–pe klo 10–14)
myynti [a] kansallisgalleria.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sisältöä ei löytynyt.