Ateneum-taidemenu: Magnus Enckell

Magnus Enckell: Kukkia (1912–1913). Kansallisgalleria / Ateneumin taidemuseo, kokoelma Antell. Kuva: Kansallisgalleria / Jenni Nurminen.

Taidetta on katettu, olkaa hyvä!

Ateneum-Taidemenu sisältää runsaan menun, joka on suunniteltu Magnus Enckell -näyttelyn innoittamana. Menu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumiin, ja on myynnissä alla mainituissa HOK-Elannon ravintoloissa. Nyt myös museokorttia käyttävät on huomioitu!

Ravintolat:
Belge | Casa Largo | Italo Kaarna | La Famiglia | La Famiglia Flamingo

Museokorttilaisille on pääsylipun sijasta tarjolla etukuponki, jolla saa upean 30 % alennuksen Ateneumin museokaupassa. Edun saa vapaavalintaisesta normaalihintaisesta tuotteesta (ei koske lipputuotteita, postimerkkejä eikä lahjakortteja).

Etu on voimassa 14.2.2021 saakka. Etukupongin saat ravintolasta Taidemenun yhteydessä. Kerro henkilökunnalle, että sinulla on museokortti.

Tutustu taidemenuihin

Kuvituskuva ruoka-annoksesta

Belge

Kluuvikatu 5, 00100 Helsinki

Belge bar&bistro on mutkaton belgialainen olut- ja ruokaravintola kahdessa kerroksessa Kluuvikadulla. Belgialaiset rakastavat hyvää ruokaa ja juomaa niin laadullisesti kuin määrällisestikin, niin myös me! Olut kaadetaan oikein ja annokset ovat reiluja ja rehellisiä.

Kuvitusuva ruoka annoksesta

Casa Largo

Asema-aukio 2, 00100 Helsinki

Casa Largo on moderni ja välitön espanjalainen ravintola Helsingin sydämessä, Sokoksen kulmassa. Täällä tapaksien nauttiminen on rentoa seurustelua ilman turhaa pönötystä ja keittiön loihtimat herkulliset maut paellasta crema catalanaan sekä monipuolinen viinilista saavat viihtymään vaikka koko illan.

Kuvituskuva ruoka-annoksesta

Fredde’s

Fredrikanterassi 1, 00520 Helsinki

Keittiömme sydän on hiiligrilli, jossa paistuvat keittiömestarimme tarkoin valitsemat sesongin parhaat kasvikset sekä taidolla valitut lihat ja kalat rapean herkullisiksi ja paahteisiksi. Maista myös ylpeyttämme, aidoilla puilla lämmitettävässä napolilaisessa pizzauunissa paistettua pizzaa.

Kuvituskuva ruoka-annoksesta

Italo

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki

Italo on innostava italialainen ravintola Forumin Kukontorilla, Helsingin ydinkeskustassa. Kiireetöntä lämminhenkistä maalaistunnelmaa ja pirteää kaupunkilaisromantiikkaa lasiatriumin alla, oliivipuiden katveessa. Tarjoilemme tunteella valmistettuja aitoitalialaisia maalaisherkkuja kuten porsaanposkea, focaccia-leipiä ja rustiikkisia pizzoja sekä kattavan valikoiman kuuluisaa italialaista jäätelöä. Taidemenu voimassa 30.10.2020 – 14.2.2021.

Kuvituskuva ruoka-annoksesta

Kaarna

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki

Kaarna baari & keittiö on rento suomalainen ravintola pohjoismaalaisella mausteella. Loistavalla paikalla Forumin kauppakeskuksessa sijaitsevan ravintolan keittiö tarjoaa yksinkertaisia, selkeitä ja puhtaita makuja. Reilujen annosten lisäksi ruokalistalta löytyy myös kotimaisista raaka-aineista valmistettuja snapaksia ja snapaslautoja.

Kuvituskuva ruoka-annoksesta

La Famiglia

Keskuskatu 3, 00100 Helsinki

Tervetuloa nauttimaan reiluista amerikanitalialaisista annoksista kodikkaaseen La Famigliaan. Ruudulliset pöytäliinat ja perhepotretit ovat tuttuja elokuvista ja New Yorkin Little Italy -kaupunginosasta. Leikkipaikka palvelee perheen pienimpiä.

Kuvituskuva ruoka-annoksesta

La Famiglia, Flamingo

Tasetie 8, 01510 Vantaa

Kodikas La Famiglia Flamingossa toivottaa sinut tervetulleeksi. Pastoja, pizzoja, pihvejä – reiluja annoksia New Yorkin Little Italyn tyyliin! Poikkea La Famigliaan lounaalle ostosten lomassa tai päivälliselle kylpyläpäivän jälkeen.

Tiedotteet

Kansallisgalleria sulkee Ateneumin, Kiasman ja Sinebrychoffin taidemuseot koronaviruksen leviämisen estämiseksi

  Ateneumin, Kiasman ja Sinebrychoffin taidemuseot ovat suljettuina yleisöltä 30.11.2020 alkaen. Kansallisgalleria yhtyy pääkaupunkiseudun kuntien 26.11.2020 päätökseen koronatoimista ja sulkee taidemuseot yleisöltä 30.11.–20.12.2020 koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Museot toivottavat taiteen ystävät tervetulleiksi takaisin museoihin niin pian kuin se on jälleen mahdollista. Vierailijoiden museokäynti on jatkossakin…

Lue lisää