Tjänster under Modigliani-utställningen

Köp din biljett i förväg

Undvik rusning och köp din biljett i förväg från vår webbshop. Orderbekräftelsen byts ut mot en inträdesdekal vid Ateneums servicedisk. När du kommer till museet kan du visa upp bekräftelsen utskriven eller på mobilens skärm.

Inträde med museikort

Inträdesdekal från sista kassan om du har
– Museikort
– Förhandsbeställd biljett
– Ateneums vänners medlemskort.

Café Modigliani

I kafé-baren på tredje våningen kan du njuta av konstnärslivet i en historisk Paris-atmosfär! Café Modigliani är ett samarbetsprojekt mellan två klassiker, Hotel Kämp och Ateneum. Tidens patina är äkta: kaféet är inrett med Hotel Kämps gamla möbler. Kaféet är en hyllning till konstnären som bodde i Montparnasse och till Paris under början av 1900-talet. Ingång till kaféet från avsatsen på tredje våningen. Café Modigliani är öppet på fredag kl. 14–18 och på lördag kl. 14–17. För den sista veckan av utställningen tis–sön 31.1–5.2 är kaféet öppet varje dag kl. 13–18.

Modigliani-produkter säljs också på tredje våningen

På tredje våningens avsats finns en liten museishop där man kan köpa produkter i anslutning till Modigliani-utställningen. Betalning endast med betalkort.

Fotografering

På Amedeo Modigliani-utställningen är det tillåtet att fotografera för privat bruk. Alla verk på utställningen får inte fotograferas: på namnskylten till de verk som inte får fotograferas finns symbolen fotografering förbjuden (se bilden). Anvädning av blixt, stativ eller selfiepinne är inte tillåtet.

kuvauskielto_200x200px