Palvelut Modigliani-näyttelyssä

Osta lippusi ennakkoon

Vältä ruuhka ja osta lippusi ennakkoon verkkokaupasta. Tilausvahvistus vaihdetaan sisäänpääsytarraan Ateneumin palvelupisteellä. Saapuessasi museoon voit näyttää tilausvahvistuksen tulosteena tai älypuhelimen näytöltä.

Sisäänpääsy museokortilla

Sisäänpääsytarrat lipunmyynnin viimeiseltä kassalta:
– Museokortilla
– Ennakkolipulla
– Ateneumin ystävien jäsenkortilla

Café Modigliani

Kolmannen kerroksen kahvila-baarissa voit nauttia taiteilijaelämästä historiallisen Pariisin hengessä! Café Modigliani on toteutettu kahden klassikon, Hotel Kämpin ja Ateneumin, yhteistyönä. Ajan patina on aitoa: kahvila on sisustettu Hotel Kämpin vanhoilla huonekaluilla. Kahvila on kunnianosoitus Montparnassella asuneelle taiteilijalle ja 1900-luvun alun Pariisille.

Sisäänkäynti kahvilaan kolmannen kerroksen tasanteelta. Café Modigliani on avoinna perjantaisin klo 14–18 sekä lauantaisin klo 14–17. Näyttelyn viimeisellä viikolla ti–su 31.1.–5.2. kahvila on avoinna joka päivä klo 13–18.

Modigliani-tuotteet myös kolmannesta kerroksesta

Kolmannen kerroksen tasanteelta löytyy pieni museokauppa, josta voi ostaa Modigliani-näyttelyn tuotteita. Maksuvälineenä käyvät vain maksukortit.

Valo- ja videokuvaaminen näyttelyssä

Näyttelyssä on pääosin sallittua valo- ja videokuvata omaan yksityiseen käyttöön. Kaikkia näyttelyn teoksia ei ole lupa kuvata: jos kuvaaminen on kielletty, se on merkitty symbolilla teoksen kylttiin (kuva alla). Salamavalon, jalustan ja selfiekepin käyttäminen ei ole sallittua. Ammattilaiskalustolla kuvaamiseen tulee pyytää lupa museon viestinnästä.

kuvauskielto_200x200px