Ateneum-klubi: Rosita Luu

Ateneum-klubit ovat yllättäviä ja intiimejä keikkoja Ateneum Bistrossa. Syksyn artisteja ovat Rosita Luu, Kielo Kärkkäinen ja Arppa.

  • 15.9.2021 klo 19–21
Ateneum Bistro
Liput: 20 €
Sisältää vapaalipun näyttelyihin

Henkilö seisoo violetin taustan edessä, yllään punavalkoruudullinen kauluspaita. Katsoo suoraan kameraan, kädet osittainen ristitty vartalon eteen.
Kuva: Tiia Hyyryläinen

Elävää musiikkia Ateneum Bistrossa

Rosita Luu on laulaja-lauluntekijä Merita Berg hieman komeammalla nimellä. Berg tuli musiikkikentällä tunnetuksi Hullu Ruusu -yhtyeestään. Bändin ollessa tauolla syntyi Rosita Luu, jonka kappaleissa keveät sekä raskaat, ehkä häpeällisiksikin mielletyt tunteet ja tapahtumat risteävät keskenään pörröisen pehmeäksi plyysityynyksi.

Lue lisää artistista

Klubit klo 19–21, showtime klo 20.

Liput 20 € Ateneumin verkkokaupasta. Lippu sisältää vapaalipun näyttelyihin. Lippuja voi ostaa myös ovelta ennen keikkaa, mikäli niitä on saatavilla. Ateneumiin saapuessasi, käy näyttämässä lippusi lipunmyynnissä tai museokaupassa ja saat lippua vastaan, vapaalipun näyttelyihin. Vapaalippu on voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

Katso myös

Sisältöä ei löytynyt.

Ohjeemme turvalliseen museovierailuun

Huolehdimme yleisön turvallisuudesta sekä kiinnitämme hygieniaan ja siisteyteen erityistä huomiota. Tulethan museoon vain terveenä.

Tutustu ohjeisiin