Ateneum-klubi – Arppa trio

Ateneum-klubit ovat yllättäviä ja intiimejä keikkoja Ateneum Bistrossa. Syksyn artisteja ovat Rosita Luu, Kielo Kärkkäinen ja Arppa.

  • 17.11.2021 klo 19–21
Ateneum Bistro
Liput: 20 €
Sisältää vapaalipun näyttelyihin

Kuva: Andre Pozusis

Elävää musiikkia Ateneum Bistrossa

Klubi on loppuunmyyty tällä hetkellä voimassa olevilla rajoituksilla. Lippuja saattaa vapautua myöhemmin lisää.

Arpan musiikissa soivat pohjoisen meren syvyydet, aution pikkukaupungin haikeat kaiut ja runollinen rappioromantiikka. Sanoitukset luovat mystisiä elokuvallisia maisemia, joista voi löytää samaistumispintaa, oli sitten 1950-luvun tai 2000-luvun lapsi.

”Arpan albumi on poikkeuksellisen kova esikoislevy. Ykspihlajan kasvatilla on kosketus ja ääni, jossa on jotakin omaa.” – Pekka Laine, Soundi

Arppa Airola, piano, laulu
Ville-Veikko Airaniemi, kitara
Antti Ahoniemi, basso
Okko Saastamoinen, rummut

Lue lisää artistista

Klubit klo 19–21, showtime klo 20.

Liput 20 € Ateneumin verkkokaupasta. Lippu sisältää vapaalipun näyttelyihin. Lippuja voi ostaa myös ovelta ennen keikkaa, mikäli niitä on saatavilla. Ateneumiin saapuessasi, käy näyttämässä lippusi lipunmyynnissä tai museokaupassa ja saat lippua vastaan, vapaalipun näyttelyihin. Vapaalippu on voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

Katso myös

Ohjeemme turvalliseen museovierailuun

Huolehdimme yleisön turvallisuudesta sekä kiinnitämme hygieniaan ja siisteyteen erityistä huomiota. Edellytämme yli 12-vuotiaiden käyttävän kasvomaskia tai visiiriä.

Tutustu ohjeisiin