Ateneum Teema: Repin ja Pietarin taideakatemia -etäluento

Luennon aiheena on Pietarin taideakatemia – Ilja Repinin opinahjo ja venäläisen taiteen kehto. Luennoitsijana Suomen Pietarin instituutin johtaja, taidehistorioitsija Sani Kontula-Webb.

  • 18.8.2021 klo 18–19
suomeksi, verkkotapahtuma
Liput: vapaa pääsy

Uusia näkökulmia Repiniin

Etsitkö uusia näkökulmia ja tietoa Ateneumista, sen kokoelmasta ja näyttelyistä? Taidekokoelmaa hoitavat ja näyttelyjä rakentavat huippuasiantuntijat sekä kiinnostavat vierailijat luennoivat vaihtelevista aiheista Ateneum Teema -luennoilla.

Luennoitsijana Suomen Pietarin instituutin johtaja, taidehistorioitsija Sani Kontula-Webb. Aiheena Pietarin taideakatemia – Ilja Repinin opinahjo ja venäläisen taiteen kehto.

Henkilö istuu jakkaralla, hymyilee ja katsoo kameraan, yllään valkoinen kauluspaita ja mustat housut.
Suomen Pietarin instituutin johtaja, taidehistorioitsija Sani Kontula-Webb.

Ohjeet osallistumiseen

Voit kuunnella etäluentoa omalta laitteeltasi  Teams-alustan kautta. Verkon nopeuden tulisi olla vähintään 10 Mbit/s tai 4G-yhteys.  

Tietokoneella käytettäessä Teams-sovellusta ei tarvitse ladata, koska luentoa voi kuunnella myös selaimen kautta. Mobiililaitteilla ja tableteilla käytettäessä Teams-sovellus tulee ladata erikseen. Lisätietoja saat klikkaamalla alla olevaa Liity mukaan -linkkiä.

Voit liittyä mukaan klo 17.45 alkaen. Luento alkaa klo 18. Luennon voi katsoa vain suorana lähetyksenä eikä sitä tallenneta.

Liity luennolle tästä linkistä


Sinua voisi kiinnostaa myös

Katso kaikki tapahtumamme

Sisältöä ei löytynyt.