Ateneum Bistro. Kuva: Aleksi Taivalantti

Kahvila ja kauppa

Ateneum Bistro

Ateneum on suljettuna yleisöltä ilmanvaihtoremontin vuoksi 28. maaliskuuta 2022 alkaen. Museo avautuu uudelleen 14. huhtikuuta 2023. Lue lisää

Hengähdä hetki tunnelmallisessa Ateneum Bistrossa! Ravintola-kahvila tarjoaa sesongin mukaista mutkatonta bistroruokaa. Lounaan ja à la carte -annosten lisäksi ravintola tarjoilee kahvihetkiin suolaisia ja makeita herkkuja.

Avoinna museon aukioloaikojen mukaisesti.

  • Tiistai–Perjantai10–20.30
  • Lauantai–Sunnuntai10–17
  • MaanantaiSuljettu

Ateneum Bistron yhteystiedot

puh. 040 563 8430
sähköposti ateneum@soupster.com

Pöytävarauksen voit tehdä sähköpostitse: ateneum@soupster.com.

www.ateneumbistro.fi
Facebook: www.facebook.com/ateneumbistro
Instagram: www.instagram.com/ateneumbistro

Lounas

Ateneum Bistro tarjoaa korkealaatuista lounasta tiistaista perjantaihin klo 11–14. Lisäksi tarjolla on kahvilatuotteita.

Katso viikon lounaslista

Afternoon Tea

Afternoon tea on saatavilla iltapäivisin ti–pe (varattava etukäteen). Afternoon tea sisältää pieniä naposteltavia sekä pannullisen teetä kahdelle hengelle.

Lue lisää ravintolan sivuilta

Museokauppa

Muistot talteen museokaupasta

Ateneum on suljettuna yleisöltä ilmanvaihtoremontin vuoksi 28. maaliskuuta 2022 alkaen. Museo avautuu uudelleen 14. huhtikuuta 2023. Lue lisää

Kruunaa museoelämyksesi vierailulla Ateneumin museokauppaan! Museokaupasta löydät monipuolisen valikoiman muistoja kotiin vietäväksi. Myynnissä on tuotteita Ateneumin kokoelmien ja vaihtuvien näyttelyiden taideteoksista, julkaisuja, kortteja sekä lahjatavaroita. Jokainen ostos museokaupasta tukee Ateneumin toimintaa – kiitos tuestasi!

Ateneumin museokauppaan kuuluvat sisäpihan myymälä, lipunmyyntisalin julistekauppa ja aika-ajoin näyttelyjen yhteyteen ilmestyvä pop-up -myymälä. Myymälässä voit poiketa muulloinkin kuin museovierailun yhteydessä!

Kaupan puhelinnumero: 0294 500 434

Avoinna museon aukioloaikojen mukaisesti.

  • Tiistai–Perjantai10–20.30
  • Lauantai–Sunnuntai10–17
  • MaanantaiSuljettu

Lahjakortit

Osta lahjakortti Kansallisgallerian museoihin lipunmyynnistä tai museokaupasta! Lahjakortti käy maksuvälineenä Ateneumin, Kiasman ja Sinebrychoffin taidemuseon museokaupoissa sekä palvelupisteissä. 

Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakortilla voit maksaa muun muassa pääsylippuja, opastuksia, taidepajoja ja museokaupan tuotteita. Lahjakortti ei käy museoiden ravintoloissa eikä verkkokaupoissa.

Verkkokauppa

Museokaupan löydät myös verkosta! Tutustu Kansallisgallerian museoiden valikoimaan verkkokaupassamme ja tilaa tuotteet suoraan kotiisi.

Museoshop.fi