Äänioppaat / rus

Fotograferingshörn i utställning Ismo Hölttö (2015).

Taiteesta murteilla, selkokielellä ja “kolmella kotimaisella”

Tutustu kokoelmiimme äänioppaan avulla. Laitteen voi vuokrata museon pohjakerroksesta. Kaikkia äänioppaita voit myös kuunnella tietokoneella tai ladata mp3-tiedostot omalle soittimellesi alla olevien linkkien kautta.

Suomenkielinen ääniopas esittelee Ateneumin kokoelmien keskeisiä merkkiteoksia.

Selkokielinen ääniopas johdattaa kuulijan saamaan lisätietoa ja elämyksiä Suomen taiteen merkkiteoksista. Kun tavallinen suomi, yleiskieli, on lukijalle tai kuulijalle liian vaikeaa, on selkokielestä apua. Selkokieli on tietoisesti helpotettua suomea, jonka rakenteessa, sanastossa, sisällössä, ulkoasussa ja puhuttuna myös nopeudessa on huomioitu vastaanottajien tarpeet.
Selkoääniopas on tuotettu yhteistyössä YLE Puheen Radion Selkouutisten toimituksen kanssa ja nauhoitettu Radion Selkouutisten studiossa.

Murreäänioppaassa kiinnostavat henkilöt tekevät omia tulkintoja suomalaisille tutuista mestariteoksista mehevillä murteilla! Mitä tapahtuu kun Kalervo Palsa-vainaa kohtaa Démasqueén tai miten Tyko Sallisen Pyykkärit taipuu stadin slangille?

пресс-релизы

В Атенеуме зимой 2018: ”Встречи в городе” и ”Нот Виталь”

В музее Атенеум зимой 2018-2019 пройдет  выставка  ”Встречи в городе”, посвященная финскому искусству 1900 годов. Основные темы выставки – это миграция, урбанизация, жизнь человека и повседневность. На выставке будут представлены редко экспонируемые произведения из постоянной коллекции Национальной галереи.  Одновременно пройдет выставка швейцарского художника Нот…

Read more
On Instagram

Режим работы

вт, пт 10–18
ср, чт 10–20
сб, вс 10–17
понедельник – выходной день

Продажа билетов в Атенеуме заканчивается за 30 минут до закрытия музея.

Режим работы Атенеума в праздничные дни в 2018 году

Стоимость входных билетов

Обычный билет – 15 €
Льготный билет – 13 €
До 18 лет – вход бесплатный
При наличии карты S-Etukortti – 14 €

Продажа билетов в Атенеуме заканчивается за 30 минут до закрытия музея.

информация
Контакты

Кайвонкату 2, 00100 Хельсинки, Финляндия +358 (0) 294 500 401 ainfo@ateneum.fi

Безбарьерная среда

Вход групп, посетителей с колясками и на колясках, а также вход по предварительным билетам со стороны улицы Ateneuminkuja.

Заказ экскурсий

вт–пт 9-15 +358 (0) 294 500 500

Музейный магазин

Во внутреннем дворике Атенеума расположен музейный магазин, где представлен широкий ассортимент печатной продукции, открыток и сувениров.

WebShop
ATENEUM BISTRO

Ateneum Bistro's website